Bel of Whatsapp: 06-46464011 info@wepass.nl

Rijles bij We Pass

Je wilt starten met rijles in Zoetermeer en je zoekt een goede rijschool. Bij onze rijschool leer je stap voor stap autorijden. Tijdens de rijles leert de instructeur je verkeersinzicht te krijgen en bouwt dit steeds verder uit.

Naast voertuig beheersing zul je ook verkeerssituaties en het gedrag van je medeweggebruikers in jezelf opnemen waardoor je persoonlijke ervaring aan het opbouwen bent tijdens de rijlessen.

Jij bepaalt hoe snel je rijopleiding gaat. Wil je meerdere keren per week een les nemen? Dan kan dat. Als je er echt voor wilt gaan kan je binnen een maand je rijbewijs halen. Wil je er langer over doen? Dan maakt dat helemaal niks uit omdat de keuze in jouw handen ligt.

Na je proefles bepalen we samen hoeveel rijlessen je nodig hebt om met vertrouwen naar het CBR rijexamen te gaan. Bij ons zorgen wij ervoor dat jij op jouw eigen leertempo je rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen!

We bieden professionele opleidingen aan van een hoog niveau. Zodat jij straks in een keer slaagt. Wij geven rijles in de volgende plaatsen:

• Zoetermeer
• Nootdorp
• Leidschenveen
• Bleiswijk
• Moerkapelle
• Hazerswoude dorp
• Pijnaker

voordelig rijbewijs halen zoetermeer
logo

Direct een proefles aanvragen

Een proefles kan je eenvoudig aanvragen met het formulier. Na de proefles kunnen wij een inschatting geven van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt.

Het is geheel vrijblijvend om een proefles aan te vragen. De proefles duurt 60 minuten en kost € 55,-  

Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de proefles afspraak in te plannen.

Algemene voorwaarden

 

voordelig rijbewijs halen zoetermeer
N

Zoetermeer

N

Nootdorp

N

Leidschenveen

N

Bleiswijk

N

Moerkapelle

N

Hazerswoude dorp

N

Pijnaker

logo

6 + 5 =